luni, 23 martie 2015

Traim intr-o lume gri!



Traim intr-o lume in care timpul nu ne ajuge, prietenii dispar, iar goana dupa mai mult pune stapanire... Traim intr-o lume gri fara nuante de bine si rau, de moral si imoral, o lume fara mila, rece si calculata unde valoarea unui om este masurata dupa banii pe care ii are in buzunar... Traim intr-o lume care te condamna si te judeca fara sa iti inteleaga motivele din spatele actiunilor, o lume care a uitat ce inseamna iubirea, compasiunea, binele, frumosul...
Si ma intreb ...noi cei cu suflete naive si pline de iubire, cei care inca mai apreciem frumosul si stim ca valoarea unui om este in suflet nu in buzunar ...ce sanse avem noi intr-o astfel de lume???!!




miercuri, 11 martie 2015

Silence...!!...






Vreau doar sa tac... sa tac pana ce cuvintele or sa inceapa sa-mi tipe-n urechii... sa tac pana ce imi vei auzi tipatul ... sa tac pana ce cuvintele se vor transforma in tacere... nu mai e nimic de zis.... TACERE!!!





joi, 5 martie 2015

Mi-e dor de mine. Uneori mi-e dor și de alții…





Mi-e dor de mine....Eu nu m-am mai văzut de mult timp cu mine. Nu ne-am intersectat de ceva timp. Nu știu unde am plecat, dar n-am lăsat vorbă. Mi-e dor de mine. Uneori mi-e dor și de alții…Mă înțelegeam bine cu mine. Știam ce voiam, rîdeam la glumele mele, plîngeam împreună cu mine. Acum parcă suntem atît de departe.....

Țin minte că eram un om cît de cît bun. Făceam o mulțime de lucruri și uneori chiar eram apreciat. Dar, de cînd am plecat, parcă ceva nu se mai leagă. Acum, orice aș face, tot la mine mi-e gîndul.

Așadar, nu m-ați văzut pe undeva? Dacă da, lăsați-mi vorbă să mă mai văd cu mine din cînd în cînd, că-mi e dor de mine.