sâmbătă, 17 august 2013

Scrisoare pentru parintii mei!



Dragii mei!

Va scriu aceasta scrisoare cu ocazia tuturor zilelor in care ar fi trebuit sa vorbim si nu am facut-o.
Vreau sa va multumesc acum pentru toate cate ati facut pentru mine, pentru toate lucrurile ce le-am primit si le-am cerut ca si cum mi s-ar fi cuvenit.
Va multumesc pentru ca ati stiut sa fiti langa mine atunci cand eram departe de sufletul vostru, pentru ca m-ati iubit in clipe in care nu meritam si pentru ca nu mi-ati reprosat niciodata nimic.
Va multumesc pentru mana pe frunte in noaptea in care am visat urat, pentru ceaiul din seara in care am avut febra, pentru primul ghiozdan si pentru prima excursie la munte.
Va multumesc din suflet  pentru ca mi-ati aratat ce inseamna iubirea pura, iar timpul mi-a demonstrat ca numai voi ma poti iubi asa.
Va apreciez si va iubesc pentru toate sacrificiile ce le-ati facut in decursul anilor, sacrificii pe care abia acum le inteleg . Sunteti cei care mi-au luminat calea in viata, si datorita dragostei voastre neconditionate am devenit o persoana mai buna. Va multumesc ca m-ati invatat ce inseamna bunatatea, altruismul, darnicia si dragostea neconditionata. Va multumesc deasemeni ca m-ati  tinut de mana si mi-ati stat alaturi de fiecare data cand am avut nevoie, pentru confortul si siguranta ce mi-o oferiti de cate ori am nevoie.
Iartati-ma ca  mi-am dat seama atat de tarziu ca v-am ranit cateodata si ca ati avut momente in care ati suferit pentru fericirea mea.
Mi-as dori sa fi fost copilul ideal, dar  nu pot da timpul inapoi, insa voi incerca din tot sufletul sa  fiu mangaiera batranetilor voastre.
Sunteti cei mai minunati parinti si va iubesc din tot sufletul!!



6 comentarii:

  1. Nu esti singura care se daruie cu pasiune vietii, alergind dupa frumosul din natura si din inimile oamenilor puri care se intilnesc acum atit de rar,rezistind atlerarilor vietii cotidiene...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu sunt singura.... sunt convinsa ca sunt oamenii care se daruiesc cu pasiune vietii, care iubesc frumosul... imi doresc doar sa intalnesc cat mai multi... imi doresc sa fiu inconjurata de astfel de oamenii!!

      Ștergere
  2. Doar eu sunt aici pentru tema pe acasa?

    RăspundețiȘtergere